iPhone X - De prijzige jubileum van Apple

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 08:21

Onlangs het intelligente en krachtige bionic-processor uit het bionic processor reeks, en prachtige OLED-scherm, is het een verbluffende krachtpatser onder de iPhones.

Dit Picasso van een toestel, heeft als een van de eerste iPhone reeks Face-ID scanning technologie ontvangen, dat uiteindelijk als een razendsnelle storm de gehele mobiele telefoon-industrie op springen liet staan!

Door het Face-ID scanning technologie werd het mogelijk dat u snel acties kon afhandelen, doormiddels met een real-time plaatje van uw gezicht! Dit was mogelijk omdat de iPhone X reparatie speciale hardware had ontvangen dat gebruik maakte van de voorkant van uw camera’s infrarode sensor. Daardoor kan u aankopen doen met uw Face-ID, uw telefoon openen door alleen te kijken naar uw scherm, en nog een hoop leuke opties dat voorheen niet kon!

Maar hoe werkt dit “Face-ID Technologie” nou echt? 

Als de gebruiker zijn iPhone X, opent door gebruik te maken van het Face-ID functie, worden er meer dan 30.000 duizend minuscule stipjes geplaatst op het gezicht door het infrarode camera sensor, die stipjes zijn natuurlijk niet zichtbaar voor ons, maar wel voor het toestel. Vanuit daar worden er berekeningen en vergelijkingen gemaakt van uw gezicht. Als de stipjes correct uitkomen is het een match en wordt het geregistreerd op de iPhone X. Omdat de iPhone X, een infrarode camera sensor gebruikt, is het ook mogelijk om Face-ID te gebruiken in het donker. Zo kan het zijn dat het zichzelf ook aanpast aan uw uiterlijk, en uw kan herkennen als u accessoires op heeft zoals een hoedje, sjaal, ooglenzen, zonnebrillen, of muts.

Hoe zet je het aan, en wat zijn die andere leuke opties!? Lees hier het eenvoudige stappenplan:

  1. Druk op instellingen.
  2. Navigeer naar “Face ID en toegangscode”.
  3. Voer dan uw toegangscode in.
  4. Vervolgens mag u zelf kiezen welke opties u wilt inschakelen.


Heeft u geen toegang tot Face-ID op uw iPhone X of nieuwere varianten of merkt u dat er iets mis is aan uw toestel? Neem dan telefonisch, online of op de zaak, contact op met onze deskundige en ervaren reparateurs van GSM Reparatie Plaza in Breda.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb